Kalenteri | 05.10.2018

Moffice – työpäivä kartanolla

Apurahansaaja, teetkö töitä kotona tai yksin työhuoneella? Haluaisitko välillä kokeilla työskentelyä muiden kanssa jaetussa tilassa? Tule testaamaan Lauttasaaren kartanon Moffice-perjantait – työtilan ja verkkoyhteyden lisäksi tarjolla kahvia, teetä ja yhteiset tauot!

Lisää omaan kalenteriin 2018-10-05 2018-10-05 Europe/Helsinki Moffice – työpäivä kartanolla Moffice – työpäivä kartanolla Koneen Säätiö

Aika ja paikkaperjantaina 5.10. klo 9–16 Lauttasaaren kartanossa (Otavantie 10, Helsinki, esteetön sisäänkäynti Kauppaneuvoksentien puolelta)  

Koneen Säätiö tarjoaa apurahansaajille yhteisöllisen työtilan Lauttasaaren kartanolla pääsääntöisesti aina kuun ensimmäisenä perjantaina.

Kartanon alakerran sali toimii jaettuna työskentelytilana, jossa kukin tekee omaa työtään. Tilarakenteeltaan sali on avo- tai monitila ja soveltuu parhaiten hiljaiseen työskentelyyn.

Työtä tehdään hiljaisuudessa aina 45 minuuttia kerrallaan, jonka jälkeen pidetään yhteinen vartin tauko. Työjaksot alkavat aina vartin yli, ja tasalta pidetään tauko, jonka aikana voi tulla ja mennä. Halutessaan mukaan voi siis tulla vain osaksi päivää – kesken päivän aina tasatunnein alkavalle tauolle, jonka jälkeen työskentely alkaa vartin yli.

Käytössä on wifi, osalle pöytäpaikkoja, muutamille säkkituoleja. Lounaalla voi käydä valitsemassaan välissä Kahvila Puhurissa, jossa on lounastarjous työskentelijöille. Kartanolla on tarjolla kahvia ja teetä taukojen aikana.

Mukaan mahtuu 30 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Ilmoittaudu mukaan perjantain 5.10. mofficeen viimeistään tiistaina 2.10. alla olevalla lomakkeella.

Mikä moffice? Jaetut työtilat – hofficet, cofficet ja mofficet – ovat yleistyneet, kun toimiston voi siirtää niin jonkun kotiin (hoffice), kahvilaan (coffice) kuin mihin tahansa muuhun vaihtuvaan paikkaan (moffice, Lauttasaaressa tietenkin manor + office). Moffice on jaettu työtila, jossa töitä tekevien ei tarvitse lähtökohtaisesti tuntea toisiaan tai tehdä yhteistä projektia. Työskentelyä rytmittävät tauot, joiden aikana voi halutessaan jakaa ajatuksia, ongelmia ja oivalluksia.

Lämpimästi tervetuloa tekemään töitä kaikille apurahansaajille yhteiseen tilaan – yksin mutta yhdessä!

Perjantain 5.10. moffice Lauttasaaren kartanolla on valitettavasti täynnä. Seuraavat mofficet järjestetään perjantaina 2.11. ja perjantaina 7.12. – varaa paikkasi jo nyt!