Tapahtumat

Moffice – työpäivä kartanolla

07.02.2020

Apurahansaaja, teetkö töitä kotona tai yksin työhuoneella? Haluaisitko välillä kokeilla työskentelyä muiden kanssa jaetussa tilassa? Tule testaamaan Lauttasaaren kartanon Moffice-perjantait – työtilan ja verkkoyhteyden lisäksi tarjolla yhteinen lounas!
Kuva: Neea Eloranta

Aika ja paikka: perjantaina 7.2. klo 9–16.00 Lauttasaaren kartanossa (Otavantie 10, Helsinki, esteetön sisäänkäynti Kauppaneuvoksentien puolelta)

Koneen Säätiö tarjoaa apurahansaajille yhteisöllisen työtilan Lauttasaaren kartanolla pääsääntöisesti aina kuun ensimmäisenä perjantaina.

Kartanon alakerran sali toimii jaettuna työskentelytilana, jossa kukin tekee omaa työtään. Tilarakenteeltaan sali on avo- tai monitila ja soveltuu parhaiten hiljaiseen työskentelyyn.

Työtä tehdään hiljaisuudessa aina 45 minuuttia kerrallaan, jonka jälkeen pidetään yhteinen vartin tauko. Työjaksot alkavat aina vartin yli, ja tasalta pidetään tauko, jonka aikana voi tulla ja mennä. Halutessaan mukaan voi siis tulla vain osaksi päivää – kesken päivän aina tasatunnein alkavalle tauolle, jonka jälkeen työskentely alkaa vartin yli.

Käytössä on wifi ja pöytäpaikkoja. Kahvia ja teetä on tarjolla taukojen aikana. Lisäksi tarjoamme Mofficen osallistujille yhteisen lounaan kahvila Puhurissa klo 12 tauon yhteydessä.

Mukaan mahtuu 28 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen sulkeutuu kun tilaisuus on täynnä, kuitenkin viimeistään tilaisuutta edeltävänä päivänä.

Mikä Moffice?

Jaetut työtilat – hofficet, cofficet ja mofficet – ovat yleistyneet, kun toimiston voi siirtää niin jonkun kotiin (hoffice), kahvilaan (coffice) kuin mihin tahansa muuhun vaihtuvaan paikkaan (moffice, Lauttasaaressa tietenkin manor + office). Moffice on jaettu työtila, jossa töitä tekevien ei tarvitse lähtökohtaisesti tuntea toisiaan tai tehdä yhteistä projektia. Työskentelyä rytmittävät tauot, joiden aikana voi halutessaan jakaa ajatuksia, ongelmia ja oivalluksia.

Lämpimästi tervetuloa tekemään töitä kaikille apurahansaajille yhteiseen tilaan – yksin mutta yhdessä!

Muualta kuin Helsingistä tulevat voivat tiedustella matkakustannusten korvaamisesta.

Ilmoittaudu tilaisuuteen täällä.

Otamme säätiön tapahtumissa valokuvia, joita käytetään säätiön omilla viestintäkanavilla, esimerkiksi verkkosivuilla ja uutiskirjeessä. Jos toivot, ettet esiinny kuvissa, olethan yhteydessä (koneensaatio@koneensaatio.fi) viimeistään tapahtumaa seuraavana arkipäivänä.

Aiheeseen liittyvää