Tapahtumat

Mentorointityöpaja

15.02.2018

14:00

Tunnistatko työssäsi alueita, joissa tarvitset apua tai sparrausta? Mistä löytyisi sopiva sparraaja? Tervetuloa vertaismentoroinnin työpajaan! Vertaismentorointi tarkoittaa sitä, että saat ja annat apua matalalla kynnyksellä – tasavertaisena keskustelukumppanina.

Kannustamme apurahansaajiamme keskinäiseen vuorovaikutukseen, myös mentorointiin. Järjestämme Koneen Säätiön Kamarissa torstaina 15.2 klo 14–16 työpajan vertaismentoroinnista. Työpajassa tutustutaan vertaismentoroinnin periaatteisiin, miten vertaismentoroidaan, ja saadaan työkaluja tunnistaa, missä tarvitsee apua ja minkälainen apu auttaisi. Itse työpajassa ei tapahdu vielä konkreettista mentorointia, mutta opitaan tunnistamaan omassa työssä niitä alueita, joihin kaipaa vertaismentorointia. Työpajassa tosin saattaa löytyä sopiva vertaismentorointiryhmä tai –pari! Työpajaan tullessa sinun ei tarvitse tietää ennalta mitään vertaismentoroinnista, riittää että olet kiinnostunut aiheesta ja haluat kehittyä työssäsi merkityksellisellä tavalla.

Työpajaa ohjaa valmentaja Virpi Haavisto. Hänen kiitellyt työpajansa ovat usein täyttyneet viimeistä paikkaa myöten.

Ilmoittaudu mukaan mentorointiohjelmaan. Mukaan mahtuu kaksikymmentä ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoitamme mukaan päässeille pian henkilökohtaisesti sähköpostitse.

Työpaja on täynnä ja ilmoittautuminen on sulkeutunut. 

Aika ja paikka

Koneen Säätiön Kamari, Tehtaankatu 21 B 45, 5krs.

To 15.2 klo 14–16. 


Jaa tämä : Twitter | Facebook | Sähköposti
Aiheeseen liittyvää
Tapahtumat

10.6.2020

10:00

Apurahavastaanotto etäyhteydellä
Tapahtumat

12.8.2020

10.00

Apurahavastaanotto
Tapahtumat

19.8.2020

09.00

Apurahainfo