Kalenteri | 27.02.2019

Luovan työn hautomo: Tieteilijöiden ja taiteilijoiden yhteistyö

Koneen Säätiön apurahansaajille suunnattu luovan työn hautomo pidetään Lauttasaaren kartanossa 27.2. klo 13–16. Ilmoittaudu mukaan!
Lisää omaan kalenteriin 2019-02-27 2019-02-27 Europe/Helsinki Luovan työn hautomo: Tieteilijöiden ja taiteilijoiden yhteistyö Luovan työn hautomo: Tieteilijöiden ja taiteilijoiden yhteistyö Koneen Säätiö
Kuva: Marvin Meyer / Unsplash

Luovan työn hautomot tarjoavat mahdollisuuden pysähtyä hetkeksi pohtimaan omaa työtä ja siihen liittyviä iloja, haasteita, tunteita ja onnistumisia yhdessä muiden tutkijoiden ja taiteilijoiden kanssa. Tässä työpajassa edistetään tieteen ja taiteen yhteistyötä. Mitä haasteita tieteen ja taiteen välinen työ tuo? Mitä hyvää syntyy, mitä opitaan? Mitä ongelmia voi syntyä ja miten niitä ratkaistaan? Milloin tieteen ja taiteen välinen yhteistyö onnistuu? Miten saadaan aikaan tasa-arvoisuutta eri roolien välillä? Työpajan vetää luovien ammattilaisten työn tukemiseen erikoistunut Virpi Haavisto. Alustajana 27.2. on Taide työnä ja työvälineenä -projektin johtaja, kielentutkija Liisa Raevaara. Tapaaminen pidetään suomeksi.

Ilmoittaudu tapahtumaan täällä.

Otamme säätiön tapahtumissa valokuvia, joita käytetään säätiön omilla viestintäkanavilla, esimerkiksi verkkosivuilla ja uutiskirjeessä. Jos toivot, ettet esiinny kuvissa, olethan yhteydessä (KONEENSAATIO@KONEENSAATIO.FI) viimeistään tapahtumaa seuraavana arkipäivänä.