Tapahtumat

Luovan työn hautomo: Tieteilijöiden ja taiteilijoiden yhteistyö

04.04.2019

Koneen Säätiön apurahansaajien luovan työn hautomo pidetään Lauttasaaren kartanossa 4.4. klo 13–16. Tervetuloa mukaan!
Kuva: Marvin Meyer / Unsplash

Aika ja paikka: Torstai 4.4. klo 13–16, Lauttasaaren kartano (Otavantie 10, Helsinki, esteetön sisäänkäynti Kauppaneuvoksentien puolelta)

Luovan työn hautomot tarjoavat mahdollisuuden pysähtyä hetkeksi pohtimaan omaa työtä ja siihen liittyviä iloja, haasteita, tunteita ja onnistumisia yhdessä muiden tutkijoiden ja taiteilijoiden kanssa. Tässä työpajassa edistetään tieteen ja taiteen yhteistyötä. Mitä haasteita tieteen ja taiteen välinen työ tuo? Mitä hyvää syntyy, mitä opitaan? Mitä ongelmia voi syntyä ja miten niitä ratkaistaan? Milloin tieteen ja taiteen välinen yhteistyö onnistuu? Miten saadaan aikaan tasa-arvoisuutta eri roolien välillä? Työpajan vetää luovien ammattilaisten työn tukemiseen erikoistunut Virpi Haavisto. Alustajana toimii FT Raisa Foster, joka johti vuosina 2015–17 Koneen Säätiön rahoittamaa Art-Eco-projektia. Projektissa muodostettiin empaattis-ekologista näkemystä ihmiskunnasta. Tilaisuuden kieli on englanti.

Ilmoittaudu tapahtumaan täällä. Huom! Tapahtumaan voivat osallistua vain Koneen Säätiön apurahansaajat.

Otamme säätiön tapahtumissa valokuvia, joita käytetään säätiön omilla viestintäkanavilla, esimerkiksi verkkosivuilla ja uutiskirjeessä. Jos toivot, ettet esiinny kuvissa, olethan yhteydessä (KONEENSAATIO@KONEENSAATIO.FI) viimeistään tapahtumaa seuraavana arkipäivänä. Tapahtumamme ovat syrjinnästä vapaita tiloja, joissa ei suvaita rasismia, seksismiä, vamman tai terveydentilan perusteella syrjimistä (ableismia), trans– eikä homofobiaa niiden laajassa merkityksessä.

Aiheeseen liittyvää
Tapahtumat

10.6.2020

10:00

Apurahavastaanotto etäyhteydellä
Tapahtumat

12.8.2020

10.00

Apurahavastaanotto
Tapahtumat

19.8.2020

09.00

Apurahainfo