Kalenteri | 03.09.2016

Lauttasaari-päivät

Lauttasaari-päiviä vietetään 3.–4.9. Koneen Säätiö muuttaa tulevaisuudessa Lauttasaaren kartanoon ja on jo mukana uuden kotiseutunsa tapahtumissa.
Lisää omaan kalenteriin 2016-09-03 2016-09-03 Europe/Helsinki Lauttasaari-päivät Lauttasaari-päivät Koneen Säätiö

2016

3.9.

Lauantai 3.9.

Lauttasaari-päivien päätapahtumaa vietetään lauantaina 3.9., jolloin Kasinonranta täyttyy monenlaisesta ohjelmasta. Päälavalla esiintyy klo 13 apurahansaajamme, saksofonisti Joakim Berghäll yhdessä brasilialaisen kitaristi Fabio de Oliveiran kanssa. Yliasiamies Anna Talasniemi kertoo myös Koneen Säätiöstä ja tulevasta toiminnasta Lauttasaaren kartanossa. Lue lisää ja katso koko ohjelma

Sunnuntai 4.9.

Lauttasaaren kartanolla on jaossa Lauttasaari-päivien yhteydessä sunnuntaina 4.9. klo 11–13 kartanon pihan kunnostuksen yhteydessä tarpeettomaksi jääviä pensaita ja perennoja. Jaossa on ainakin pensasruusuja, hortensioita, idänvirpiangervoja ja vuohenkuusamia. Maisema-arkkitehti Pia Kuusiniemi on paikalla kertomassa kasveista.
Kasvien jakelu tapahtuu kartanon huoltopihalla, päärakennuksen eteläpuolella. Paikalle pääsee kävellen Gyldenintieltä kävelytietä pitkin tai Kauppaneuvoksen tieltä tontin reunaa kulkevaa ajotietä. Osa jaettavista kasveista on raskaita eli kasvien hakijan on hyvä ottaa mukaan kottikärryt tai peräkärry kuljetusta varten.