Kalenteri | 07.09.2019

Lauttasaari-päivä kartanolla

Lauttasaari-päivää vietetään lauantaina 7. syyskuuta myös Lauttasaaren kartanolla klo 12–15. Tervetuloa kurkistamaan kartanoon Lauttasaari-seuran asiantuntijoiden opastuksella!
Lisää omaan kalenteriin 2019-09-07 2019-09-07 Europe/Helsinki Lauttasaari-päivä kartanolla Lauttasaari-päivä kartanolla Koneen Säätiö

Aika ja paikka: lauantaina 7.9. klo 12–15 Lauttasaaren kartano (Otavantie 10)

Lauttasaaren kartanon ovet ovat auki Lauttasaari-päivänä, lauantaina 7.9. klo 12–15.

Lauttasaari-seuran asiantuntijat perehdyttävät kartanon historiaan kartanon salissa tasatunnein, klo 12, 13 ja 14. Opastusten kieli on suomi. Vierailla on myös mahdollisuus kierrellä vapaasti kartanon tiloissa.

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, mutta pyydämme huomioimaan, että voimme ottaa kartanoon enintään sata ihmistä kerrallaan.

Lämpimästi tervetuloa!

Tilaisuuden järjestää Koneen Säätiö yhdessä Lauttasaari-Seuran kanssa.

Otamme säätiön tapahtumissa valokuvia, joita käytetään säätiön omilla viestintäkanavilla, esimerkiksi verkkosivuilla ja uutiskirjeessä. Jos toivot, ettet esiinny kuvissa, olethan yhteydessä (koneensaatio@koneensaatio.fi) viimeistään tapahtumaa seuraavana arkipäivänä. Tapahtumamme ovat syrjinnästä vapaita tiloja, joissa ei suvaita rasismia, seksismiä, vamman tai terveydentilan perusteella syrjimistä (ableismia), trans– eikä homofobiaa niiden laajassa merkityksessä.