Tapahtumat

Kohti fiksua taiderahoitusta -pohdintapäivä

25.04.2019

Miten taiteen rahoitusta pitäisi kehittää nykyistä pitkäjänteisemmäksi ja kestävämmäksi? Koneen Säätiö toivottaa taideorganisaatiot ja taiderahoittajat tervetulleiksi pohtimaan taiteen rahoitusta Lauttasaaren kartanoon torstaina 25.4. klo 9–16!
Kuva: Candice Seplow / Unsplash

Aika ja paikka: Torstai 25.4. klo 9.00–16.00, Lauttasaaren kartano (Otavantie 10, Helsinki, esteetön sisäänkäynti Kauppaneuvoksentien puolelta)

Miten taiteen rahoitusta pitäisi kehittää nykyistä pitkäjänteisemmäksi ja kestävämmäksi? Koneen Säätiö järjestää yhteistyössä residenssiorganisaatio HIAPin kanssa pohdintapäivän, jossa taideorganisaatiot ja taiteen rahoittajat ratkaisevat yhdessä, kuinka taiteen rahoitusta sekä taideorganisaatioiden ja rahoittajien välistä vuorovaikusta voisi kehittää toimijoiden kestävän toimeentulon edistämiseksi.

Puheenvuorot pitävät kansainvälisten suhteiden päällikkö Dirk De Wit (Kunstenpunt / Flanders Arts Institute, Belgia) ja kansainvälisten hankkeiden johtaja Amrit Gill (The Australia Council for Arts, Austalia). Lisäksi näytelmäkirjailija-ohjaaja Kevin Doyle (IE/US) kertoo taiteellisesta työstään, joka käsittelee taiteen julkista rahoitusta.

Aamupäivän puheosuus on tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille, ja seminaari myös striimataan Koneen Säätiön Facebook-sivulla. Iltapäivän työpajassa työskennellään world café -metodia käyttäen. Voit ilmoittautua vain aamupäivän osuuteen tai koko päivään.

Tilaisuuden kieli on englanti.

Lue lisää täältä.

Ilmoittaudu tapahtumaan täällä.

Otamme säätiön tapahtumissa valokuvia, joita käytetään säätiön omilla viestintäkanavilla, esimerkiksi verkkosivuilla ja uutiskirjeessä. Jos toivot, ettet esiinny kuvissa, olethan yhteydessä (KONEENSAATIO@KONEENSAATIO.FI) viimeistään tapahtumaa seuraavana arkipäivänä.

Aiheeseen liittyvää
Tapahtumat

28.5.2020

Apurahainfo
Tapahtumat

10.6.2020

10:00

Apurahavastaanotto etäyhteydellä
Tapahtumat

12.8.2020

10.00

Apurahavastaanotto