Kalenteri | 13.02.2019

Helppoa tiedeviestintää Kukan avulla

Miten helpottaa tiedeviestintää? Miten kommunikoida tutkimusaihe suoraan toimittajille? Miten tehdä tutkijan ja toimittajan kohtaamisesta mutkatonta? Tule opettelemaan tiedeviestinnän työkalu Kukan käyttöä Lauttasaaren kartanoon!
Lisää omaan kalenteriin 2019-02-13 2019-02-13 Europe/Helsinki Helppoa tiedeviestintää Kukan avulla Helppoa tiedeviestintää Kukan avulla Koneen Säätiö

Aika ja paikka: keskiviikkona 13.2klo 10–12 Lauttasaaren kartanossa (Otavantie 10, Helsinki, esteetön sisäänkäynti Kauppaneuvoksentien puolelta)  

Koneen Säätiön tieteen apurahansaajilleen tarjoama Kuka-alusta on helppokäyttöinen työkalu tiedeviestintään. Alustan avulla tuot asiantuntijuutesi ja tutkimusaiheesi suoraan toimittajille, omilla ehdoillasi.

Työpajassa tutustumme Kuka-alustaan ja sen ominaisuuksiin. Käytännön esimerkkien avulla saat parhaat tärpit asiantuntijaprofiilisi täyttämiseen. Perehdymme myös alustan Heitto-ominaisuuteen ja puramme auki hyvän Heiton anatomiaa. Heiton avulla voit tuoda oman näkökulmasi osaksi jo olemassa olevaa keskustelua tai nostaa kokonaan uuden aiheen toimittajien saataville ja julkiseen keskusteluun. Kuka.io -alustan takana on Kuka Helsinki -yritys.

Tutustumme alustan ominaisuuksiin myös käytännössä, joten otathan tietokoneesi mukaan!

Ilmoittaudu koulutukseen sähköpostitse osoitteeseen veera@kuka.io.
Saat tunnukset käyttöösi ja voit tutustua alustaan jo ennen varsinaista työpajaa.

Tervetuloa mukaan!