Kalenteri | 12.03.2020

Fiksu taiderahoitus -aamukahvit

Tervetuloa keskustelemaan kanssamme taiteen rahoituksesta aamukahvin äärelle Lauttasaaren kartanolle!
Lisää omaan kalenteriin 2020-03-12 2020-03-12 Europe/Helsinki Fiksu taiderahoitus -aamukahvit Fiksu taiderahoitus -aamukahvit Koneen Säätiö
Kuva: Ibrahim Rifath / Unsplash

Aika ja paikka: Torstaina 12.3. klo 8.30–10.30 Lauttasaaren kartanossa (Otavantie 10, Helsinki, esteetön sisäänkäynti Kauppaneuvoksentien puolelta)

Huhtikuussa 2019 aloitettua Fiksu taiderahoitus -keskustelua jatketaan Koneen Säätiön yhteistyössä muiden taiderahoittajien kanssa järjestämällä aamukahvitilaisuudella Lauttasaaren kartanolla. Tervetuloa kysymään ja keskustelemaan taiteen ja kulttuurin avustuksista ja apurahoista sekä pohtimaan kahvittelun lomassa toimivampaa taide- ja kulttuurirahoitusta! Tällä kertaa erityisenä teemana ovat hakemusten arviointikäytännöt.

Taiderahoittajat tilaisuudessa:

Koneen Säätiö
Svenska Kulturfonden
Helsingin kaupunki
Suomen Kulttuurirahasto
Jane ja Aatos Erkon Säätiö
Frame Finland
Alfred Kordelinin säätiö
Taiteen edistämiskeskus

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Lämpimästi tervetuloa!

Otamme säätiön tapahtumissa valokuvia, joita käytetään säätiön omilla viestintäkanavilla, esimerkiksi verkkosivuilla ja uutiskirjeessä. Jos toivot, ettet esiinny kuvissa, olethan yhteydessä (KONEENSAATIO@KONEENSAATIO.FI) viimeistään tapahtumaa seuraavana arkipäivänä. Tapahtumamme ovat syrjinnästä vapaita tiloja, joissa ei suvaita rasismia, seksismiä, vamman tai terveydentilan perusteella syrjimistä (ableismia), trans– eikä homofobiaa niiden laajassa merkityksessä.