Kalenteri | 10.06.2020

Apurahavastaanotto

Pohditko, sopiiko tieteilijän tai taiteilijan työsi Koneen Säätiön painopisteisiin tai haluaisitko keskustella hankkeesi etenemisestä? Oletko säätiön apurahansaaja ja kaipaat sparrausapua hankkeesi viestintään? Tervetuloa apurahaneuvontaan keskustelemaan Koneen Säätiön henkilökunnan kanssa mieltäsi askarruttavista kysymyksistä!
Lisää omaan kalenteriin 2020-06-10 2020-06-10 Europe/Helsinki Apurahavastaanotto Apurahavastaanotto Koneen Säätiö
Kuva: Thomas Drouault / Unsplash

Aika ja paikka:  keskiviikko 10.6., klo 10–12 (Kalle Korhosen ajat klo 10–14), Lauttasaaren kartano (Otavantie 10, esteetön sisäänkäynti Kauppaneuvoksentien puolelta) 

Apurahanhakijat ja -saajat voivat varata 20 minuutin mittaisia keskusteluaikoja, puhelinaikoja tai skypeaikoja johtaja Anna Talasniemeltä (taiteen ja kulttuurin apurahat), tiedejohtaja Kalle Korhoselta (tieteen ja tieteen yleistajuistamisen apurahat, huom. myös taiteellinen tutkimus), projektikoordinaattori Maija Karasvaaralta (yleiset apurahoihin liittyvät kysymykset) tai viestintäpäällikkö Heljä Franssilalta (hankkeiden viestinnän sparraus). 

Huomaa, että osallistuminen edellyttää ajan varaamista. Tarkista lomakkeelta, että olet varannut ajan oikealle henkilölle. Varaus on voimassa kun olemme vahvistaneet sen sähköpostilla. Jos varaat puhelinajan, soitamme sinulle ajan alkaessa. 

Ilmoittautuminen tapahtumaan avautuu toukokuussa.