Kalenteri | 04.09.2019

Apurahaneuvonta

Pohditko, sopiiko tieteilijän tai taiteilijan työsi Koneen Säätiön painopisteisiin tai onko sinulla kysymyksiä hakuprosessiin tai hakemuksen täyttämiseen liittyen? Oletko apurahansaaja ja haluaisit keskustella hankkeesi etenemisestä? Tervetuloa apurahaneuvontaan keskustelemaan Koneen Säätiön henkilökunnan kanssa mieltäsi askarruttavista kysymyksistä!
Lisää omaan kalenteriin 2019-09-04 2019-09-04 Europe/Helsinki Apurahaneuvonta Apurahaneuvonta Koneen Säätiö
Kuva: Thomas Drouault / Unsplash

Apurahanhakijat ja -saajat voivat varata 20 minuutin mittaisia keskusteluaikoja, puhelinaikoja tai skypeaikoja johtaja Anna Talasniemeltä (taiteen ja kulttuurin apurahat), tiedejohtaja Kalle Korhoselta (tieteen ja tieteen yleistajuistamisen apurahat, huom. myös taiteellinen tutkimus) tai projektikoordinaattori Maija Karasvaaralta (yleiset hakemiseen liittyvät kysymykset). 

Aika:  4.9., klo 10–13
Paikka: Lauttasaaren kartano, Otavantie 10, Helsinki   

Rakennukseen on esteetön sisäänkäynti Kauppaneuvoksentien puolelta. Huomaa, että osallistuminen edellyttää ajan varaamista. Tarkista lomakkeelta, että olet varannut ajan oikealle henkilölle. Varaus on voimassa kun olemme vahvistaneet sen sähköpostilla. Jos varaat puhelinajan, soitamme sinulle ajan alkaessa. 

Ilmoittautuminen tilaisuuteen on täynnä.