Kalenteri | 11.09.2019

Apurahaneuvonnan avoimet ovet

Pohditko, sopiiko tieteilijän tai taiteilijan työsi Koneen Säätiön painopisteisiin tai onko sinulla kysymyksiä hakuprosessiin tai hakemuksen täyttämiseen liittyen? Tervetuloa apurahaneuvonnan avoimiin oviin keskustelemaan Koneen Säätiön henkilökunnan kanssa mieltäsi askarruttavista kysymyksistä!
Lisää omaan kalenteriin 2019-09-11 2019-09-11 Europe/Helsinki Apurahaneuvonnan avoimet ovet Apurahaneuvonnan avoimet ovet Koneen Säätiö
Kuva: Thomas Drouault / Unsplash

Aika: keskiviikkona 11.9. klo 14–17 Lauttasaaren kartanossa (Otavantie 10, Helsinki, esteetön sisäänkäynti Kauppaneuvoksentien puolelta)

Apurahanhakijat voivat tulla keskustelemaan johtaja Anna Talasniemen (taiteen ja kulttuurin apurahat), tiedejohtaja Kalle Korhosen (tieteen ja tieteen yleistajuistamisen apurahat, huom. myös taiteellinen tutkimus) tai projektikoordinaattori Maija Karasvaaran (yleiset hakemiseen liittyvät kysymykset) kanssa keskiviikkona 11.9. klo 14–17.

Pyydämme huomioimaan, että koska kyseessä on ”avoimet ovet”, ei henkilökohtaisia aikoja voi varata, vaan keskustelut ovat kaikille avoimia. Voit saapua mieleisenäsi ajankohtana, ja ohjaamme sinut keskustelemaan toivomasi henkilön kanssa.

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Otamme säätiön tapahtumissa valokuvia, joita käytetään säätiön omilla viestintäkanavilla, esimerkiksi verkkosivuilla ja uutiskirjeessä. Jos toivot, ettet esiinny kuvissa, olethan yhteydessä (koneensaatio@koneensaatio.fi) viimeistään tapahtumaa seuraavana arkipäivänä. Tapahtumamme ovat syrjinnästä vapaita tiloja, joissa ei suvaita rasismia, seksismiä, vamman tai terveydentilan perusteella syrjimistä (ableismia), trans– eikä homofobiaa niiden laajassa merkityksessä.