Tapahtumat

Apurahainfo

21.08.2019

Koneen Säätiön seuraava vuosittainen apurahahaku järjestetään syyskuussa 2019. Mitä tieteen ja taiteen rohkeat avaukset voivat olla? Miten ajatus hankkeesta siirtyy paperille? Mitä ovat ekologiset kohtaamiset ja miten niihin voi hakea rahoitusta? Apurahainfossa 21.8. annetaan apurahanhakijoille vinkkejä oman idean kehittelyyn ja muotoiluun hakemusta varten.
Kuva: Mikko Saarainen

Aika ja paikka: Keskiviikko 21.8.2019 klo 9.00–11.00, Lauttasaaren kartano, Otavantie 10, Helsinki, esteetön sisäänkäynti Kauppaneuvoksentien puolelta) 

Elokuun apurahainfossa puhutaan yleiseen apurahahakuun liittyvistä asioista sekä apurahansaajillemme suunnatusta erityishausta, jossa kannustamme ekologisiin kohtaamisiin.

Säätiön apurahansaajat, taloustieteilijä Galina Kallio ja johtaja Juha Huuskonen (HIAP) antavat tuleville apurahanhakijoille vinkkejä oman idean kehittelyyn ja muotoiluun hakemusta varten. Syksyn erityishakuun liittyen ekologisista kohtaamisista tulee kertomaan virtuaalisiin tapaamisiin erikoistunut Glue Collaboration. Lisäksi Koneen Säätiön johtaja Anna Talasniemi kertoo säätiön apurahoista ja tiedejohtaja Kalle Korhonen säätiön tuesta tieteelle. Ohjelmaan on varattu aikaa myös kysymyksille. Tilaisuuden kieli on suomi.

Ilmoittaudu tapahtumaan täällä.

Apurahainfoa voi seurata myös suorana videostriiminä KONEEN SÄÄTIÖN FACEBOOKISTA.

Otamme säätiön tapahtumissa valokuvia, joita käytetään säätiön omilla viestintäkanavilla, esimerkiksi verkkosivuilla ja uutiskirjeessä. Jos toivot, ettet esiinny kuvissa, olethan yhteydessä (KONEENSAATIO@KONEENSAATIO.FI) viimeistään tapahtumaa seuraavana arkipäivänä. Tapahtumamme ovat syrjinnästä vapaita tiloja, joissa ei suvaita rasismia, seksismiä, vamman tai terveydentilan perusteella syrjimistä (ableismia), trans– eikä homofobiaa niiden laajassa merkityksessä.

Aiheeseen liittyvää
Tapahtumat

12.8.2020

10.00

Apurahavastaanotto
Tapahtumat

19.8.2020

09.00

Apurahainfo