Kalenteri | 28.05.2019

Apurahainfo

Koneen Säätiön seuraava vuosittainen apurahahaku järjestetään syyskuussa 2019. Minkälaisia hankkeita Koneen Säätiö tukee? Mitä tieteen ja taiteen rohkeat avaukset voivat olla? Miten ajatus hankkeesta siirtyy paperille? Apurahainfossa 28.5. annetaan tuleville apurahanhakijoille vinkkejä oman idean kehittelyyn ja muotoiluun hakemusta varten.
Lisää omaan kalenteriin 2019-05-28 2019-05-28 Europe/Helsinki Apurahainfo Apurahainfo Koneen Säätiö

Aika ja paikka: Tiistai 28.5.2019 klo 15.00–17.00, Lauttasaaren kartano, Otavantie 10, Helsinki, esteetön sisäänkäynti Kauppaneuvoksentien puolelta) 

Toukokuun apurahainfossa puhutaan yleisesti syksyn apurahahakuun liittyvistä asioista. Säätiön apurahansaajat tekstiili- ja käsitetaiteilija Jenni-Juulia Wallinheimo-Heimonen sekä tutkijatohtori (sosiologia) Antti Gronow antavat tuleville apurahanhakijoille vinkkejä oman idean kehittelyyn ja muotoiluun hakemusta varten.  Lisäksi Koneen Säätiön johtaja Anna Talasniemi kertoo säätiön apurahoista ja tiedejohtaja Kalle Korhonen säätiön tuesta tieteelle. Ohjelmaan on varattu reilusti aikaa myös kysymyksille.

Tilaisuuden kieli on suomi. Pyydämme ilmoittautumaan ennakkoon apurahainfoon tästä.

Apurahainfoa voi seurata myös suorana videostriiminä Koneen Säätiön Facebookista.

Otamme säätiön tapahtumissa valokuvia, joita käytetään säätiön omilla viestintäkanavilla, esimerkiksi verkkosivuilla ja uutiskirjeessä. Jos toivot, ettet esiinny kuvissa, olethan yhteydessä (KONEENSAATIO@KONEENSAATIO.FI) viimeistään tapahtumaa seuraavana arkipäivänä. Tapahtumamme ovat syrjinnästä vapaita tiloja, joissa ei suvaita rasismia, seksismiä, vamman tai terveydentilan perusteella syrjimistä (ableismia), trans– eikä homofobiaa niiden laajassa merkityksessä.