Tapahtumat

Apurahainfo

19.08.2020

09.00

Koneen Säätiön seuraava vuosittainen apurahahaku järjestetään 1.–15. syyskuuta 2020. Mitä tieteen ja taiteen rohkeat avaukset voivat olla? Entä minkälaisia projekteja tämän vuoden teemahaussa rahoitetaan? Apurahainfossa keskiviikkona 19.8. käydään läpi syksyn hakuprosessi. Hakijat saavat myös opastusta apurahojen verkkopalvelun käytöstä.
Kuva: Ilona Partanen

Aika ja paikka: Keskiviikko 19.8. klo 9.00–11.00, Lauttasaaren kartano (Otavantie 10)

Syksyn apurahainfossa kerrotaan Koneen Säätiön tulevasta yleisestä apurahahausta, Lauttasaaren kartanon residenssin hausta sekä tänä vuonna toteutettavasta teemahausta, joka tarkastelee Venäjää ja suomalaisvenäläisiä suhteita ympäristön ja kestävän kehityksen näkökulmasta.

Koneen Säätiön johtaja Anna Talasniemi kertoo säätiön apurahoista ja Lauttasaaren residenssistä, tiedejohtaja Kalle Korhonen puolestaan säätiön tuesta tieteelle sekä teemahausta. Säätiön apurahakoordinaattori Silja Pasila esittelee lisäksi apurahojen verkkopalvelun hakemuslomakkeen. Ohjelmaan on varattu aikaa myös kysymyksille.

Tilaisuuden kieli on suomi.

Pyrimme varmistamaan, että tapahtumiimme osallistuminen on niin turvallisia kuin tämän hetken koronatilanteessa on mahdollista. Seuraamme tarkasti viimeisimpiä viranomaisohjeita, ja osallistujat saavat sähköpostitse tarkemmat koronaohjeet tilaisuutta edeltävänä päivänä.

Ilmoittaudu tapahtumaan täällä.

Apurahainfoa voi seurata myös suorana videostriiminä Koneen Säätiön YouTubessa.

 

Tapahtumamme ovat syrjinnästä vapaita tiloja, joissa ei suvaita rasismia, seksismiä, vamman tai terveydentilan perusteella syrjimistä (ableismia), trans– eikä homofobiaa niiden laajassa merkityksessä. 

Otamme säätiön tapahtumissa valokuvia, joita käytetään säätiön omilla viestintäkanavilla, esimerkiksi verkkosivuilla ja uutiskirjeessä. Jos toivot, ettet esiinny kuvissa, olethan yhteydessä (koneensaatio@koneensaatio.fi) viimeistään tapahtumaa seuraavana arkipäivänä.