Tapahtumat

Apurahainfo

28.05.2020

Koneen Säätiön seuraava vuosittainen apurahahaku järjestetään 1.–15. syyskuuta 2020. Mitä tieteen ja taiteen rohkeat avaukset voivat olla? Miten ajatus hankkeesta siirtyy paperille? Minkälaisia projekteja tämän vuoden teemahaussa rahoitetaan? Apurahainfossa torstaina 28.5. kerrotaan tulevan syksyn apurahahausta ja kuullaan myös apurahansaajan kokemuksia.
Kuva: Ilona Partanen

Aika ja paikka: Keskiviikko 28.5. klo 13.00–14.30, striimattuna Koneen Säätiön Facebookissa (facebook.com/koneensaatio)

 Vuoden ensimmäisessä apurahainfossa kerrotaan tulevan syksyn yleisestä apurahahausta, Lauttasaaren kartanon residenssin hausta sekä tänä vuonna toteutettavasta teemahausta, joka tarkastelee Venäjää ja suomalaisvenäläisiä suhteita ympäristön ja kestävän kehityksen näkökulmasta. 

Koneen Säätiön johtaja Anna Talasniemi kertoo säätiön apurahoista ja Lauttasaaren residenssistä, tiedejohtaja Kalle Korhonen puolestaan säätiön tuesta tieteelle sekä teemahausta. Lisäksi säätiön apurahansaaja Freek van der Vet kertoo teemahakuun liittyen Venäjää käsittelevistä projekteistaan sekä kokemuksistaan apurahanhakijana ja -saajana. 

Tilaisuuden aikana yleisö voi esittää kysymyksiä Facebook-striimin kommenttikentässä tai Twitterissä. Kysymyksiin vastataan puheenvuorojen jälkeen.  

Tilaisuus järjestetään osittain suomeksi ja osittain englanniksi.  

Seuraa tilaisuutta videostriiminä Koneen Säätiön Facebook-sivulla. Tilaisuus on katsottavissa Koneen Säätiön Facebook-sivulta myös jälkikäteen. 

Tapahtumamme ovat syrjinnästä vapaita tiloja, joissa ei suvaita rasismia, seksismiä, vamman tai terveydentilan perusteella syrjimistä (ableismia), trans– eikä homofobiaa niiden laajassa merkityksessä. 

Aiheeseen liittyvää