Kalenteri | 10.10.2019

Aamiais-Kaivo: Saako kansa valtaa Lähi-Idässä ja Pohjois-Afrikassa?

Arabimaailman politiikassa on nähty monenlaista: vapaita vaaleja, vallankaappauksia, poliittista islamia, sotilasvaltaa, julmuutta, myllerrystä ja toivonpilkahduksia. Miltä tilanne näyttää 2020-luvun kynnyksellä? Tervetuloa mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan!
Lisää omaan kalenteriin 2019-10-10 2019-10-10 Europe/Helsinki Aamiais-Kaivo: Saako kansa valtaa Lähi-Idässä ja Pohjois-Afrikassa? Aamiais-Kaivo: Saako kansa valtaa Lähi-Idässä ja Pohjois-Afrikassa? Koneen Säätiö
Kuva: @mhrezaa / Unsplash

Aika ja paikka: Torstai 10.10. klo 9.00–10.30, Lauttasaaren kartano (Otavantie 10, Helsinki, esteetön sisäänkäynti Kauppaneuvoksentien puolelta)

Kun Arabikeväästä on kulunut kahdeksan vuotta, arabimaailman politiikassa on nähty monenlaista: vapaita vaaleja, vallankaappauksia, poliittista islamia, sotilasvaltaa, julmuutta, myllerrystä ja toivonpilkahduksia. Miltä tilanne näyttää 2020-luvun kynnyksellä? Aamiais-Kaivolla aiheesta alustavat Irakista kirjan Riivattu maa kirjoittanut Nina Järvenkylä ja Tunisian politiikkaa tutkinut Silja Lanas Cavada. Keskustelua moderoi Anu Leinonen Suomen Lähi-Idän instituutista.

Ilmoittaudu tapahtumaan täällä.

Aamiais-Kaivo on Koneen Säätiön sarja aamiaiskeskusteluja. Kaikki ovat tervetulleita osallistumaan keskusteluun. Jokainen tilaisuus päättyy mahdollisuuteen verkostoitua. Tarjolla on vegaaninen aamiainen 40 ensimmäiselle osallistujalle. Tapahtuman kieli on suomi. Otathan yhteyttä, mikäli toivot tilaisuuteen tulkkia.

Otamme säätiön tapahtumissa valokuvia, joita käytetään säätiön omilla viestintäkanavilla, esimerkiksi verkkosivuilla ja uutiskirjeessä. Jos toivot, ettet esiinny kuvissa, olethan yhteydessä (KONEENSAATIO@KONEENSAATIO.FI) viimeistään tapahtumaa seuraavana arkipäivänä. Tapahtumamme ovat syrjinnästä vapaita tiloja, joissa ei suvaita rasismia, seksismiä, vamman tai terveydentilan perusteella syrjimistä (ableismia), trans– eikä homofobiaa niiden laajassa merkityksessä.