Viestintä residenssijakson aikana ja sen jälkeen

Kuva: Jussi Virkkumaa

Kuulemme kernaasti vieraidemme kuulumisia.

Kun kerrot residenssipaikkaasi liittyvästä työstäsi sosiaalisessa mediassa, käytä hashtagia #SaariResidence ja tägää Saaren kartano (@saariresidence): näin kerrot, että olet osa Saaren kartanossa työskennelleiden joukkoa.

Heti residenssijakson alussa lähetämme tiedotteen, jossa kerrottaan täällä työskentelevistä vieraistamme. Tämän vuoksi tarvitsemme verkkosivujamme ja tiedotusta varten (ennen tuloasi) pienen esittelytekstin siitä, mitä aiot täällä ollessasi tehdä. Samalla voit lähettää myös kuvasi, joskin sen voimme ottaa myös täällä. Tutustu jo täällä oleskelleiden residenssivieraiden esittelyihin täällä .

Kerromme mielellämme avajaisista, kirjanjulkistamisista, radio- tai TV-esiintymisistä yms., joista satumme tietämään eritoten sosiaalisessa mediassa. Voit pitää meidät ajan tasalla myös sähköpostitse: saari@koneensaatio.fi.

Voit käyttää Saaren kartanon yhteydessä seuraavia tunnistesanoja:
#SaariResidence
#SaariFellow
#LifeInSaari
#artistinresidence

Työskentelyjaksosi jälkeen muista myös #saarialumni.

Facebook: facebook.com/saariresidence
Twitter: @saariresidence
Instagram: saariresidence

Voit hyödyntää apurahansaajien omaa Rohkeus-blogia verkkosivustollamme residenssiin liittyvästä työstäsi kertomiseen. Lähetä meille enintään 5000 merkin mittainen kirjoituksesi, jossa on otsikko, ingressi ja mahdolliset väliotsikot sekä ainakin yksi kuva, johon sinulla on käyttöoikeus. Voit myös sopia kartanon residenssikoordinaattorin kanssa ennen kirjoittamiseen ryhtymistä tekstin julkaisuaikataulusta.