Residenssipaikan vastaanottaminen ja saapuminen Saaren kartanoon

Residenssipaikan vastaanottaminen

Ilmoita residenssipaikan vastaanottamisesta Saaren kartanoon 31.7. mennessä. Kerrothan mahdollisimman pian mikäli et voi ottaa residenssipaikkaa vastaan.

Residenssijakson lähestyessä residenssipaikan saajille lähetetään lisätietoja Saaren kartanosta ja siellä työskentelystä ja asumisesta. Saaren kartano vastaa mielellään mahdollisiin kysymyksiin.

 

Saapuminen Saaren kartanoon

Ole yhteydessä Saaren kartanoon mahdollisimman varhaisessa vaiheessa saapumisesi ajankohdasta.

Residenssijaksosi alkamisen ajankohta selviää saamastasi myöntökirjeestä ja -sähköpostista. Lähetämme ennen residenssijaksoasi tarkempia tietoja sisältävän sähköpostin. Toisinaan viestimme menevät roskapostiin tai Gmail-sähköpostissa Tarjous-sivulle, joten muistathan tarkistaa ne aina välillä.

Huomaathan saapumissuunnitelmissasi, että Saaren kartanon henkilökunta ei asu kartanolla, joten toivomme residenssivieraidemme saapuvan ilmoitettuna päivänä klo 12.00–16.30.

Kannustamme vieraitamme mahdollisuuksien mukaan hitaaseen matkustamiseen eli käyttämään lentokoneen sijasta bussia, junaa tai laivaa.

Kahden kilometrin päähän kartanosta pääsee bussilla. Aikataulutietoja voi tiedustella Saaren kartanosta, ja lisätietoja löytyy myös Saaren kartanon oppaasta, joka lähetetään saapujille residenssikauden lähestyessä.

 

Palaa Residenssipaikan saajalle -pääsivulle