Lausuntojen liittäminen hakemukseen

Voit pyytää lausunnon Saaren kartanon hakemukseesi taiteellisen työsi hyvin tuntevalta henkilöltä. Lausunto ei ole pakollinen liite.

Lausuntopyyntö lähetetään lausunnonantajalle sähköpostilla hakulomakkeen välilehdellä 9 ”Lausunnot”. Lausuntopyyntöä varten tarvitset lausunnonantajalta sähköpostiosoitteen. Suosittelemme olemaan lausunnonantajaan yhteydessä hyvissä ajoin ennen hakuajan päättymistä, jotta lausunnon lähettämiselle jää riittävästi aikaa.

Täytä lomakkeessa pyydetyt tiedot (etunimi, sukunimi, oppiarvo, toimipaikka, puhelin ja sähköpostiosoite) ja paina Lähetä lausuntopyyntö. Apurahojen palvelusta lähtee tämän jälkeen automaattisesti sähköpostiviesti lausunnonantajalle suomeksi ja englanniksi. Lausunnonantaja saa sähköpostissa linkin, joka ohjaa hänet apurahojen verkkopalveluun. Lausunnonantaja täyttää lausuntonsa verkkopalvelun lomakkeeseen, joka siirtyy suoraan hakemuksesi liitteeksi. 

Lausunnonantaja näkee verkkopalvelussa hakemuksen liitteeksi lisätyn työsuunnitelman, mutta ei muita tietoja hakemuksesta. HUOM. Jos päivität liitteen hakemukselle, versio päivittyy myös lausuntopalveluun.

Residenssipaikan hakija ei näe lähetettyä lausuntoa apurahapalvelussa.

Jos olet saanut lausunnon suoraan lausunnonantajalta, voit liittää sen hakemukseesi PDF-muodossa kohdassa Liitteet ja linkit.

Lausunnot on jätettävä viimeistään 31.3. klo 16.00 Suomen aikaa. Huomaathan, että emme vastaanota lausuntoja postitse tai sähköpostilla.