Residenssiapurahan maksaminen

Kuva: Lina Trouchez / Unsplash

Apuraha maksetaan myönnön mukaisesti. Maksamme apurahat kerran kuukaudessa viimeistään kuun kolmantena arkipäivänä.

 

Residenssiapuraha

Yksilöresidenssijaksojen apuraha maksetaan siten, että residenssijakson ensimmäinen kuukausi maksetaan täysimääräisenä ja toisen kuukauden apurahasta maksetaan kyseisen kuun alussa vain puolet. Loppuosa maksetaan residenssijakson jälkeisen kuun alussa vain siinä tapauksessa, että oleskelun vähimmäismäärä on täyttynyt.

 

Ryhmäresidenssiapuraha

Ryhmäresidenssituki maksetaan sen kuun alussa, jolloin residenssijakso alkaa.

 

Maksatuspyynnön tekeminen

Saat residenssiapurahan maksuun tekemällä maksatuspyynnön viimeistään maksukuukautta edeltävän kuun 16. päivä. Huom. emme tekee maksatuksia heinäkuussa, joten heinä- ja elokuun maksatusten viimeinen päivä on 16. kesäkuuta. Tee maksatuspyyntö apurahahakemusten verkkopalvelussa. Verkkopalveluun kirjaudutaan samoilla tunnuksilla, jotka olivat käytössä hakemusta tehdessä.

Henkilökohtaiset yksilöresidenssinkuukausiapurahat maksetaan suoraan niiden saajille. Ryhmäresidenssien maksatuspyynnöt tekee työryhmän vastuullinen johtaja.

Löydät tiedot myönnetystä residenssiapurahastasi ja ohjeita maksatuspyynnön lähettämiseen apurahojen verkkopalvelusta. Maksatuskoodin löydät myöntökirjeen lopusta. Apurahojen verkkopalvelu: https://koneensaatio.apurahat.net/

Jos olet yhteydessä säätiön toimistoon, toivomme että lähestyt säätiötä ensisijaisesti apurahojen verkkopalvelun viestitoiminnolla. Jos haluat asioida sähköpostitse, mainitsettehan viestissäsi apurahanhakijan nimen ja apurahan myöntövuoden.