Rohkeus-blogi

Koneen Säätiön tavoitteena on luoda edellytyksiä rohkeille tieteen ja taiteen avauksille. Rohkeus-blogi kertoo nimensä mukaan rohkeudesta: mietimme itse, mikä on rohkeaa, apurahansaajat kertovat hankkeistaan ja kutsumme myös muita aiheen pariin.

Uusimmat

Rohkeus-blogi | 15.02.2018

Toisen tulevaisuuden kuulemisesta

Miltä tulevaisuus näyttää kehitysmaiden ympäristöliikkeiden näkökulmasta? Kirjailija-tutkija Antti Salminen pohtii tulevaisuuden olemusta toimittamansa teoksen Kirjeitä tulevaisuudesta ja Koneen Säätiön tukeman kirjoittajien Suomen kiertueen pohjalta.

Rohkeus-blogi | 28.11.2017

Pohjoinen aarniometsä, Syyrian kriisi ja vesi

Mikä saa ihmisen ymmärtämään luontaisten ekosysteemien suojelun arvon ennen kuin on liian myöhäistä? Metsänsuojelu on myös ihmisen suojelua, kirjoittavat 50 hehtaaria pohjoista aarniometsää -hankkeen jäsenet Ritva Kovalainen, Timo Kuuluvainen, Sanni Seppo ja Ville Tanttu Rohkeus-blogissamme.

Pitkät jutut | Rohkeus-blogi | 31.10.2017

Mennyt vaan ei unohtunut aika

Historia kulkee kokijoidensa mukana läpi elämän, kirjoittavat Antti Malinen ja Tuomo Tamminen Rohkeus-blogissa. Heidän uusi tietokirjansa Jälleenrakentajien lapset kertoo millaista oli sotienjälkeinen Suomi lasten silmin.

Hae lisää

Selaa arkistoa