Punaisen huvilan yhteisötila

Puhurin yhteydessä toimiva Punaisen huvilan yhteisötila on toistaiseksi suljettu, jotta kahvila-asiakkaille voidaan taata mahdollisimman sujuvat kulkureitit turvavälein.
Kuva: Silja Pasila

Yhteisötila sijaitsee kartanon remontin yhteydessä täysin kunnostetussa Punaisessa huvilassa – Lauttasaaren vanhimmassa rakennuksessa, jonka historia ulottuu 1790-luvun alkuun.

Yhteisötila on toistaiseksi suljettu, jotta kahvila-asiakkaille voidaan taata mahdollisimman sujuvat kulkureitit turvavälein.

Kun tila voidaan taas avata, se on kenen tahansa varattavissa kaikille avoimeen toimintaan kahvilan aukioloaikoina. Kahvila on auki maanantaista perjantaihin klo 10–15. Jos haluat tilata tapahtumaasi etukäteen tarjoiluja, ole yhteydessä Puhuriin sähköpostitse: kahvilapuhuri@lyhty.fi. Tilan voi varata tilan käyttöösi täältä. Maksimivaraus on yksi päivä.

Mikäli haluat varata tilan kahvilan aukiolon ulkopuolella, voit olla yhteydessä kahvila Puhuriin. Tällöin tilan käyttö on maksullista.

Yhteistötilan varustelu:

  • 20m2 tila, johon mahtuu maksimissaan 18 ihmistä
  • vapaasti muunneltava tila, jossa jakkaroita 20 kpl ja 4 pöytää
  • esityskone, videoprojektori ja äänentoisto varaajien käytössä
  • Kahvila Puhuri palvelee osallistujia (kaikki tilan käyttöön liittyvät tarjoilupyynnöt sähköpostitse: kahvilapuhuri@lyhty.fi). Mikäli yhteisötilan käytön yhteyteen varataan lounas tai muuta tarjoilua, pyydämme nauttimaan sen yhteisötilassa.

Järjestettävän toiminnan tulee olla yhdenvertaista ja syrjimätöntä. Tila on esteetön.

Punainen huvila

Kuva: Silja Pasila

Punainen huvila

Kuva: Silja Pasila

Punainen huvila

Kuva: Silja Pasila

Kyselyt:
Kahvila Puhuri, kahvilapuhuri@lyhty.fi
Koneen Säätiö, koneensaatio@koneensaatio.fi