Kaipaatko vertaistukea tai haluatko tukea muita apurahansaajia?

Mentorointi on kokemusten ja osaamisen välittämistä henkilöltä toiselle. Mentori, kokeneempi henkilö ohjaa ja tukee nuorempaa kollegaa. Mentoroinnin avulla voi vahvistaa verkostoja, hahmottaa omaa osaamista sekä vahvuuksia ja niiden ilmaisemista. Mentorin tarkoitus ei ole antaa yhtä oikeaa näkemystä, vaan olla tukena, auttaa, ohjata ja rohkaista.

Kannustamme apurahansaajimme keskinäiseen vuorovaikutukseen, myös mentorointiin. Saatamme vapaamuotoisesta mentoroinnista kiinnostuneet apurahansaajat yhteen alkukevään aikana järjestettävässä tilaisuudessa. Lisätietoa tulossa helmikuun aikana kaikille mentoroinnista kiinnostuneille.

Jatkossa mentorointitapaamista varten voi varata esimerkiksi Kamarin.

 

Ilmoittaudu mukaan

Järjestämme ensi vuonna myös tilaisuuksia apurahansaajille, joissa ammattilaisen johdolla tuetaan esimerkiksi luovaa työtä ja vuorovaikutustaitoja. Kirjoita tähän sähköpostiosoitteesi, jos olet kiinnostunut saamaan tietoa tapahtumasta. | Nex year we will organise event(s) for example about how to facilitate the work of creative professional experts. Please write your email here if you are interested to receive information about the event.

 

 

Aiheeseen liittyvää