Tutustu meihin


Koneen Säätiön uudet työntekijät: Annaliina Niitamo ja Jan LaaksonenHaemme viestintä- ja tapahtumakoordinaattoriaAnna Talasniemi
johtaja
041 437 6976
anna.talasniemi@koneensaatio.fi

Yliasiamies Anna on Tehtaankadun toimiston esimies ja säätiön operatiivinen johtaja – lukuun ottamatta omaisuuden hoitoa ja Saaren kartanon residenssiä. Annan vastuulla ovat säätiössä myös taiteen ja kulttuurin asiat. Ennen yliasiamiehen pestiä Anna työskenteli säätiössä kulttuuriasiamiehenä ja sitä ennen tiedesihteerinä. Anna tykkää niin laittaa kuin syödä ruokaa ja onkin tehnyt kaksi keittokirjaa säätiötyönsä ohessa. Anna on myös innokas puutarhan kuopsuttaja ja työmatkapyöräilijä.

Lue lisää Annasta: ”Kuuntele, kyseenalaista ja muista olevasi etuoikeutettu”
Kalle Korhonen
tiedejohtaja
050 344 7468
kalle.korhonen@koneensaatio.fi

Tiedeasiamies Kalle on vastuussa tieteen ja sen yleistajuistamisen rahoituksesta. Omassa tutkimustyössään Kalle on syventynyt antiikin roomalaisen maailman kielisosiologiaan ja muidenkin kielten eriytymiseen. Hän harrastaa tanssimista, nykytaidetta ja melontaa silloin kun lastenhoidolta ehtii.

Lue lisää Kallesta
Heljä Franssila
viestintäpäällikkö
044 728 9908
helja.franssila@koneensaatio.fi

Viestintäpäällikkö Heljä vastaa säätiön viestinnän suunnittelusta, kehittämisestä ja toteuttamisesta.
Tiina Toivonen
talous- ja hallintopäällikkö
050 337 6544
tiina.toivonen@koneensaatio.fi

Talouspäällikkö Tiina hoitaa säätiön taloutta ja varainhoitoa. Tiina työskentelee osana säätiön taloushallintotiimiä yhdessä hallintopäällikön ja hallintosihteerin kanssa.

Lue lisää Tiinasta: Tänään luodaan tulevaisuutta” 
Neea Eloranta
toimistosihteeri
040 832 5156
neea.eloranta@koneensaatio.fi

Toimistosihteeri Neea toimii säätiön apurahansaajien ja -hakijoiden tukena, hoitaa apurahojen maksatusasioita, on mukana tapahtumien järjestelyissä ja huolehtii juoksevista asioista. Luonto, matkustelu ja valokuvaus ovat lähellä Neean sydäntä. Hänet voi myös löytää tanssimasta tai hyvän kirjan parista.

Lue lisää Neeasta: ”Asenne ratkaisee”

 

 
Martina Lybeck
hallintosihteeri
040 058 7604
martina.lybeck@koneensaatio.fi

Hallintosihteeri Martina vastaa säätiön henkilöstöhallinnosta, laskujen ja apurahojen maksamisesta, kuukausikirjanpidosta sekä muista avustavista taloushallinnon tehtävistä.
Maija Karasvaara
projektityöntekijä
(09) 260 0617
maija.karasvaara@koneensaatio.fi
Maija Koivisto
toimisto- ja viestintäassistentti
(09) 260 0617
maija.koivisto@koneensaatio.fi
Katri Yates
sijoitusneuvonantaja
katri.yates@koneensaatio.fi