Apurahahaku päättyy 30.9. klo 19

Ruuhkan takia hakuaikaa on jatkettu klo 19 asti. Palveluntarjoaja on porrastanut sisäänkirjautumisen eli voi kestää hetki ennen kuin palveluun pääsee kirjautumaan.
Karri Kiiskinen istuu sillalla pyöränsä kanssa kuva: Riku Pihlanto

Jos hakemuksen tila on Lähetetty, olet lähettänyt hakemuksen onnistuneesti. Tilaksi muuttuu Vastaanotettu kun säätiössä aletaan käsittelemään hakemustasi.

1.9.–30.9. apurahoja on haettavana tutkimukseen, tieteen yleistajuistamiseen sekä taiteen ja kulttuurin hankkeisiin.

Tuemme humanistista, taiteellista, yhteiskuntatieteellistä ja ympäristöntutkimusta. Yksittäiset väitöskirjantekijät (2 360 euroa/kk), tutkijatohtorit (2 700 euroa/kk ) ja kokeneet tutkijat (3 500 euroa/kk) voivat hakea tutkijastipendiä  ja tutkimusryhmät voivat hakea tutkimushankeapurahaa. Tutkimushankkeissa voidaan rahoittaa myös toimittajien ja tutkijoiden välistä yhteistyötä. Tieteen yleistajuistamisen apurahoja myönnetään tietokirjojen kirjoittamiseen ja kääntämiseen, suomenkielisten tieteellisen lehtien kehityshankkeisiin ja muihin yleistajuistamisen hankkeisiin, kuten tapahtumien järjestämiseen. Taiteen ja kulttuurin apurahat on tarkoitettu kaikille taiteen aloille.

Syksyn haun yhteydessä järjestetään myös Kielen kuvaus -teemahaku, jossa rahoitetaan uralilaisten kielten lingvististä kuvausta.

Painotamme uutta luovia, uudenlaisia yhdistelmiä sisältäviä ja marginaalejakin hankkeita tuessamme. Monialaisuus ja tieteen ja taiteen näkökulmien yhdistäminen ovat myös etusijalla. Syksyn 2015 haussa kannustamme erityisesti hakemaan rahoitusta suomalaisten ja venäläisten tutkijoiden ja taiteilijoiden yhteistyöhön.

Haku päättyy 30.9. klo 16.

apurahahakemus

 

 

 

Aiheeseen liittyvää
Ei kategoriaa

24.10.2018

Ei kategoriaa

4.10.2018

Sammaltaide
Ei kategoriaa

4.10.2018

Taianomainen kiertue